De la sarmale la papanași: arta confortului culinar românesc
De la sarmale la papanași: arta confortului culinar românesc
Mâncarea românească de suflet
Pentru români, mâncarea nu este doar un mod de a se hrăni, ci și o formă de a se conecta cu tradițiile și valorile familiei. La Restaurant Tinecz, pregătim cu dragoste cele mai apreciate preparate tradiționale, precum sarmalele și papanașii, care reprezintă simboluri ale confortului culinar. Sarmalele noastre sunt preparate din carne tocată de porc, amestecate cu orez și condimente, învelite în foi de varză și fierte la foc mic pentru a dezvolta o savoare inconfundabilă.
Varianta de post sau vegetariană a acestui preparat, înlocuiește carnea cu ciuperci, însă nu le lasă mai prejos, fiind unul dintre cele mai comandate preparate din meniu.
Deserturile copilăriei – papanașii
Nicio masă tradițională nu ar fi completă fără papanași sau clătite. Aceste deserturi cu care orice român a crescut. La Tinecz, papanașii sunt prăjiți și serviți cu smântână proaspătă și dulceață de afine, exact cum se serveau în copilărie, la mesele de duminică. Dulceața afinei contrastează perfect cu gustul bogat al papanașilor, creând un echilibru delicios.
Iar dacă nu vei ajunge în restaurantul nostru din Timișoara, pe ambele le poți comanda și acasă, să te bucuri de ele alături de cei dragi. Comandă aici:Bucătăria lui Tinecz.
Adaugă comentariu