Catering evenimente

Abonează-te la newsletter și beneficiezi de 20% reducere. Click aici!

Catering evenimente

Catering evenimente

Bun venit în sala de evenimente a Restaurantului Tinecz! Aici, pregătim cu mare drag orice tip de eveniment special: nunți, cununii, botezuri, evenimente pentru copii, zile onomastice sau evenimente corporate.

Sala noastră este situată la etajul 1 al restaurantului, poate găzdui până la 60 de persoane și oferă toate facilitățile de care aveți nevoie. Spațiul este dotat cu un sistem audio modern și climatizare, pentru a asigura confortul oaspeților indiferent de sezon. De asemenea, avem disponibil un proiector video și oferim wi-fi gratuit.

Pentru cei care preferă să se relaxeze în aer liber, avem o terasă special amenajată pentru fumători. În ceea ce privește servirea, putem oferi meniuri individuale sau sub formă de bufet, în funcție de preferințele dvs. În plus, meniurile pot fi personalizate pentru a se potrivi cu gusturile dumneavoastră.

Deși nu oferim servicii extra, suntem bucuroși să vă îndrumăm către furnizorii externi de servicii pentru evenimentul dumneavoastră. Și, bineînțeles, aveți la dispoziție parcarea noastră, pentru o mai bună accesibilitate.

Vă așteptăm cu drag să sărbătoriți momentele speciale din viața dvs. la Sala de evenimente Tinecz!

Poza 1 Poza 2 Poza 3